THYGESEN advokatfirma har skiftet navn til SPEKTRUM advokater

Nyt navn skal signalere bredde i både faglighed og ejerkreds

SPEKTRUM advokater. Det er det nye navn på THYGESEN advokatfirma i Herning.

Navneskiftet sker med virkning fra 15. juni, og har været i støbeskeen siden årsskiftet. Selskabet, der blev udvidet i 2014 til 4 indehavere, valgte at køre videre under navnet ”Thygesen”. Siden er der kommet endnu en indehaver til og der er enighed om, at tiden er moden til et navneskifte.

– Vores firma er blevet rigtig godt modtaget lige fra starten, men det har af og til givet lidt forvirring i forhold til omverdenen, at vi er knyttet op på ét navn. Vi vil gerne slå fast, at vi er flere ejere på lige fod. Derfor er vi glade for, at vi nu kan præsentere vores nye navn, fortæller Anker Søndergaard.

I dag tæller firmaet fem advokater, som alle er indehavere, én advokatfuldmægtig og fem advokatsekretærer.

Et bredt spektrum af kompetencer
Langt de fleste advokatfirmaer bærer et eller flere personnavne. Det er en gammel tradition. Så med navnet SPEKTRUM advokater har de fem partnere, Ditte Schou-Christensen, Sune Bækgaard Sørensen, Anker Søndergaard, Christian Østergaard og Søren Thygesen, valgt at gå en frisk og utraditionel vej i en noget konservativ branche.

– Vi har valgt et navn, der harmonerer med vores værdier og signalerer hvem vi er, og hvad vi står for. Og som udstråler både nytænkning og seriøsitet, siger Ditte Schou-Christensen og uddyber:

– Vi er fem advokater med forskellige specialer og personligheder. Det har været et mål, at samle et hold med mange forskellige kompetencer, så vi fagligt og menneskeligt kan tilbyde et bredt spekter af ekspertise til vores kunder, uanset om det er erhvervskunder eller private. Dette mål kommer til udtryk i vores nye navn ”SPEKTRUM”, forklarer Ditte Schou-Christensen.
Et hold af personligheder

Slår man ordet ”SPEKTRUM” op, er det netop defineret som: ”en helhed, der er bredt sammensat af forskellige bestanddele, holdninger, retninger og muligheder”. Hos SPEKTRUM advokater gælder det ikke kun det faglige. Også på det personlige plan, er holdet bredt og varieret sammensat.

– Vi lægger vægt på en tæt og personlig dialog med de mennesker og virksomheder, vi arbejder med. Vores kunder må gerne opleve os både som advokater og som hele mennesker, der hver især og sammen, dækker et bredt spektrum af personlige kvaliteter, siger Christian Østergaard.

Kontakt os